FAQ-svar på de mest almindelige spørgsmål i DRT Consumer panel Survey panel-betalte online undersøgelser

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål om DRT Consumer og hvordan vores undersøgelsespanel fungerer-betalte online undersøgelser.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, så send os en mail på info@drtsolutionz.com

Hvad kan jeg forvente af DRT online Surveys?

Hvad skal jeg gøre for at begynde at modtage gratis betalt online undersøgelser?

Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen fra vores hjemmeside og indsende den. Bekræft din konto ved at klikke på bekræftelses-e-mailen sendt til din leverede adresse, og du er god til at gå.

Hvornår skal jeg forvente at modtage min første betalte undersøgelse?

Du kan altid udfylde din første undersøgelse, lige efter du har bekræftet din konto via e-mail. Men afhængigt af organisationens behov, du måske nødt til at vente i en uge eller deromkring, og indtil din profil er ved at blive undersøgt korrekt.

Hvad præcist vil DRT Consumer panel sende mig?

Du vil få invitation e-mails til at udfylde undersøgelserne.

Om dine penge

Hvor mange penge vil jeg tjene til at udfylde en given betalt undersøgelse?

Lønnen afhænger af intensiteten og længden af undersøgelsen. Også, det gør variere i henhold til kravene i virksomheden. Men det spænder fra $0,5 til $6 pr. undersøgelse.

Hvordan får jeg udbetalt og af hvem?

DRT SolutionZ og CInt vil sende dig betaling på din panel konto.

Hvordan laver man en udbetaling?

Vælg en betalingsmetode for at foretage en udbetaling. Når du er logget ind på din konto, skal du følge trinene.

 • Gå til "mine optjente point"
 • Klik på "Skift dit valg af betaling".
 • Vælg en metode
 • Klik på opdateringsindstillingen.

Jeg har ikke været aktiv i et stykke tid, og nu er der ingen point (penge) i min panel konto. Hvorfor?

Du skal være aktiv for at benytte alle de punkter, fordi ifølge den politik, de punkter bliver inaktive, hvis brugeren er inaktiv i et bestemt tidsrum. Du kan dog altid reaktive din saldo ved at sende en e-mail til support@drtsolultionz.com

Men hvis du har været inaktiv i længere tid, så din konto skal være blevet slettet fra panelet.

Hvad hvis jeg ønsker at afmelde/framelde?

Du kan altid træde ud af det. I det øjeblik du afslutter proceduren efter at have logget på din konto, vil vi stoppe med at sende dig yderligere e-mails.

 • Gå til "Afmeld".
 • Indskrive den boks "lave jer skam ville gerne afmelde".
 • Klik på "Afmeld" og derefter på "OK".

Hvordan man laver en udbetaling til PayPal?

Opret en PayPal-konto på https://www.Paypal.com , hvis du ikke allerede er bruger. Sørg for, at din PayPal-og DRT SolutionZ-konto har den samme e-mailadresse. Men hvis du allerede har en konto på PayPal, kan du tilføje den e-mailadresse, du modtager undersøgelser til din PayPal-konto. Følg de enkle trin for pengeoverførsel.

 • Log ind på din DRT SolutionZ-konto.
 • Gå til "mine optjente point".
 • Klik på "Opdater" knappen for at overføre dine penge til dig PayPal.
 • Log ind på din PayPal-konto for at acceptere overførslen.

"Betalingsløsning er ikke tilgængelig i øjeblikket, prøv venligst igen senere."

Når din PayPal forsøger at oprette forbindelse til din DRT SolutionZ konto denne meddelelse vises på din skærm. Din overførsel vil mislykkes for øjeblikket. Vent et par dage, før du forsøger at overføre penge igen. Din forbindelse vil genoptage og vil tillade overførslen at ske.

Hvor mange undersøgelser skal jeg forvente at modtage pr. måned?

Antallet kan variere afhængigt af din profil og i henhold til kundens behov. I gennemsnit varierer antallet dog fra 1-7 gange om måneden.

Hvor meget skal jeg betale for denne service?

Gennem DRT forbrugerundersøgelse panel, den leverede service er helt gratis. Du behøver ikke at betale en eneste øre for det.

Jeg ønsker at modtage flere undersøgelser og tjene flere penge.

Jo stærkere du gør din profil; jo bedre chancer er for dig at tjene. Når du tilmelder dig, vi også spørge dig, hvor aktivt du ville deltage, vores mål er at opfylde dit ønske med vores kundes behov.

Kan jeg invitere mine venner til at deltage?

Ja selvfølgelig, kan du altid bringe flere mennesker til panelet.

Hvordan belønninger vil blive udbetalt?

Der er mange muligheder, du får betalt for dit bidrag som PayPal, Amazon certifikater, GCodes, Careem rides og meget mere. Dine loginoplysninger har oplysninger om dine tilgængelige muligheder.

Registrering

Hvordan ændrer du din e-mailadresse?

Du kan ændre din e-mail ved at sende en e-mail til info@drtsolutionz.com . Sørg for at nævne din nuværende e-mail (der skal ændres), og den nye, du ønsker at opdatere sammen med dit postnummer og fødselsår.

Sådan gendannes dit brugernavn/kodeord?

Hvis du har glemt din e-mailadresse eller dit Brugernavn, skal du følge disse enkle trin for at gendanne.

 • Gå til https://theonlinedynamics.com/signup-and-login/

 • Vælg dit land.

 • Gå til "glemt adgangskode?".

 • Indtast din nuværende e-mailadresse.

 • Klik på indstillingen "Nulstil adgangskode".

 • Kopiér den kode, der er sendt til din e-mail, og Indsæt den her:

 • Hvis du modtager en meddelelse om, at du bruger en ugyldig e-mailadresse, skal du gå til dine browserindstillinger og klikke på Accepter cookies, herunder tredjeparts valgmulighed.

Jeg har forsøgt at logge ind på min panel konto, men jeg fejler. Hvorfor kan jeg ikke logge på?

Dette sker, fordi brugernavnet eller adgangskoden er ugyldig eller forkert. Hvis du vil fjerne denne fejl, skal du sørge for, at der ikke er nogen taste type, når du skriver, Caps Lock er slået fra, tastaturet er indstillet på det rigtige sprog, og at du har indtastet den rigtige e-mail-adresse. Hvis problemet stadig ikke er løst, kan du sende os en e-mail på info@drtsolutionz.com.

Problem med undersøgelserne

Kan du ikke se vores login-Portal?

Du kan aktivere JavaScript i din browser for at se portalen.

Aktivér JavaScript i Google Chrome

 • Åbn Chrome, og gå til indstillinger

 • Klik på avancerede indstillinger

 • Klik på Indstillinger for indhold

 • Klik på JavaScript og slå tilladt.

Aktivér JavaScript i Internet Explorer, Firefox eller Safari

Gennemgå og følg instruktionerne fra din browser:

Bemærk: Hvis du opdaterer din browser eller installerer en ny, kan det påvirke din JavaScript-indstilling. Sørg for at kontrollere indstillingerne, hver gang du foretager ændringer i din browser.

Når jeg klikker på undersøgelsens link, det siger, at undersøgelsen er lukket/eller at min kvote er fuld, hvorfor?

Det dukker op på din skærm på grund af følgende grunde: undersøgelsen er afsluttet, eller den har afsluttet sin varighed på 2-7 dage. Antallet af påkrævede svar indhentes, eller nogle gange lukkes nogle undersøgelser automatisk på grund af bruger inaktivitet.

Kvote betyder blot, at den påkrævede mængde undersøgelser er opfyldt, og der kræves ikke flere undersøgelser.

Hvorfor bliver jeg flyttet fra en undersøgelse til en anden?

Undersøgelser, du får, er i henhold til de oplysninger, du har angivet i din profil. Men til tider, når undersøgelsen er fuld eller screenet ud, det automatisk omdirigerer dig den anden undersøgelse i stedet for at afslutte dig fra undersøgelserne.

Jeg får en fejl i undersøgelsen

Der opstår en fejl af følgende årsager

 • Hvis du ikke har aktiveret cookien.

 • Når en undersøgelse er åben for mere end normaltid.

Undgå de situationer, der skal gemmes fra enhver fejl.

Hvorfor får jeg ikke nogen undersøgelser?

Undersøgelser sendes automatisk, når din profil svarer til kravene i undersøgelsen. Vi anbefaler, at du udfylder din profil med så mange oplysninger som muligt. På den måde vil det være lettere at matche din profil til undersøgelser, der passer til dig.

Hvorfor får jeg stillet de samme spørgsmål to gange?

Vi vil altid have den rigtige undersøgelse for dig. Det er derfor, der kan være tidspunkter, hvor du bliver stillet det samme spørgsmål flere gange. Så fortvivl ikke, hvis du får stillet samme spørgsmål igen og igen, er det bare for at gøre din oplevelse bedre og mere præcis.

Hvad betyder skærm ud?

Når du ikke er den målrettede person til at udfylde undersøgelsen, får du screenet ud. Det sker i de indledende spørgsmål uden at spilde nogen yderligere tid af din. Hvis du stadig fortsætter med at udfylde de undersøgelser, der er "screenet", vil du ikke få nogen incitament eller point.

Hvorfor er der en negativ på min konto?

Negativ undersøgelse betyder, at undersøgelsen udfyldt ikke er hensigtsmæssig, eller det har dårlige eller falske oplysninger af dig. Vi vil ikke fortælle dig, hvilke spørgsmål der blev markeret upassende. Men, disse er nogle måder, hvorigennem en undersøgelse er defineret upassende.

 • Oversigt over hastighedsoverskridelser

Hver undersøgelse har en standard tid til at fuldføre. Hvis du ikke overholder tidsbegrænsningen, tælles din undersøgelse ikke som en. Hvilket betyder, at du ikke kan modtage nogen incitamenter eller måske opsiges fra panelet.

 • Inkonsekvente eller unøjagtige svar

Hvis dine svar er inkonsekvente og ikke nøjagtige, fanger vi ændringerne. Dette vil føre til ingen tilskyndelse eller ingen belønning og kan også forårsage opsigelse fra panelet.

 • Rød sild spørgsmål

Kunder til tider, stille de samme spørgsmål forskelligt for at se, om du besvarer sandfærdigt eller nej. og hvis dine svar ikke matcher andre lignende spørgsmål, bliver undersøgelsen uacceptabel. Dette vil føre til ingen tilskyndelse eller ingen belønning og kan også forårsage opsigelse fra panelet.

 • Åbne spørgsmål

Åbne spørgsmål er dem, hvor du forventes at skrive beskrivende svar andet end at vælge svaret fra mulighederne. Så hvis det anvendte sprog er upassende, dårligt eller krænkende, vil din undersøgelse ikke blive taget i betragtning. Igen, dette vil føre til nogen tilskyndelse eller ingen belønning og kan også forårsage opsigelse fra panelet.

Skal jeg sende min adgangskode og/eller Brugernavn til DRT Consumer panel, når der er noget galt?

Nej. Overhovedet ikke. Dine loginoplysninger bør kun blive hos dig, og ingen bør have adgang til din konto.  Vi har andre systemer til at finde dig og kontakte dig.

Afzaal HadirDanish FAQs