Paid Online Surveys for Denmark


Hvordan tjener jeg penge på online betalte undersøgelser?

Tjen nemt online penge ved at tage betalte undersøgelser

Tjen penge online – Betalingsoplysninger | DRT SolutionZ Denmark | Her er dine belønningsmuligheder

Du kan tjene fra 1,6 DKK til 32 DKK for hver betalt online undersøgelse, du gennemfører.

PayPal:

Du behøver ikke vente så længe med at kræve dine penge, da du kan kræve det, når du har et akkumuleret beløb på 12,50 DKK på konto. Hvis du ikke har en konto hos PayPal – så rol ikke – de får automatisk denne opsætning og deler detaljer med dig for at logge ind. PayPal bruger din e-mail-adresse som et bankkontonummer.

Når du har indsendt anmodning om at indløse saldo til din PayPal-konto – overføres dine penge inden for 1 til 4 hverdage.

PayPal er den mest lette og sikre online konto at bruge. PayPal tilbyder dig at shoppe online ved hjælp af PayPal, overføre beløb til din bank. For at lære mere om PayPal – gå til www.paypal.com.

Super gavekort:

I det øjeblik du når grænsen på 100 point – kan du benytte dig af GoGifts-indstillingerne. Alle detaljer sendes til din e-mail, hvor du kan vælge butikken – hvor SperGaveKortet vil blive udstedt. Dine gavekort sendes derefter (uden omkostninger) pr. Post til dig. Besøg https://www.gogift.com/da-DK for flere detaljer.

Du har en lang liste over ting, du kan købe ved hjælp af din supergave – ja, det kaldes derfor et supergavekort. Du kan med smykker, sportsudstyr, elektronik, møbler osv. Fra H&M, CDON.com, Change, BR Toys, IKEA, Bauhaus, Zalando og mere.

Når du har indsendt anmodning om gavekort – tager det en måned, før Super Gavekort modtages på din e-mail.

Velgørenhed:

Deling er omsorg og donation til andre, der er i behov eller mindre velsignet, er en uselvisk handling. Det er en stor velsignelse at give tilbage til dem, der fortjener. Ikke at gennemgå udfordringerne for hvem skal du donere til og for at sikre dig – det er doneret korrekt. Vi giver dig de autentiske organisationer, der kan donere dine penge. Her er de muligheder, du kan donere din kredit til:

Amnesty International (https://www.amnesty.org/en/) og World Wildlife Fund (https://www.worldwildlife.org/)

Klar til at tjene penge? Kom i gang med betalte undersøgelser nu

Hvis du har yderligere spørgsmål – besøg FAQs eller kontakt os på info@drtsolutionz.com

Afzaal HadirDenmark