Paid Online Surveys for Norway

Hvordan tjener jeg penger på online betalte spørreundersøkelser?

Tjen penger online – Betalingsinformasjon | DRT SolutionZ Norway | Her er belønningsalternativene dine

Tjen penger online ved å ta betalte undersøkelser

Du kan tjene fra 1,60 til 32 kroner for hver betalte online undersøkelse du fullfører.

PayPal:

Du trenger ikke å vente så lenge med å kreve pengene dine, da du kan kreve det når du har et akkumulert beløp på 12,50 kroner på konto. Hvis du ikke har konto med PayPal – ikke bekymre deg – de vil automatisk få dette oppsettet og dele detaljer med deg for å logge inn. PayPal bruker e-postadressen din som bankkontonummer.

Når du har sendt inn forespørsel om å innløse saldo til PayPal-kontoen din – overføres pengene dine innen 1 til 4 virkedager.

PayPal er den mest enkle og sikre online kontoen du kan bruke. PayPal tilbyr deg å handle online ved hjelp av PayPal, overføre beløp til banken din. For å lære mer om PayPal – besøk www.paypal.com.

Super gavekort:

I det øyeblikket du når grensen på 100 poeng – kan du benytte deg av alternativene til GoGifts. Alle detaljene blir sendt til din e-post der du kan velge butikk – hvor Super Gift Card vil bli utstedt. Gavekortene dine blir deretter sendt (uten kostnad) per post til deg. Besøk https://www.gogift.com/ for mer informasjon.

Du har en lang liste over ting du kan kjøpe ved å bruke supergaven din – ja, det er derfor det kalles et supergavekort. Du kan av smykker, sportsutstyr, elektronikk, møbler etc. fra H&M, CDON.com, Change, BR Toys, IKEA, Bauhaus, Zalando og mer.

Når du har sendt inn forespørsel om gavekort – tar det en måned før Super Gift Card mottas på din e-post.

Amazon.com gavekort:

Når du mottar 80 poeng for å fullføre undersøkelser – kan du motta gavekortet Amazon.com – som du kan bruke til elektronikk, musikk, bøker og mye mer. Du kan bruke Amazon-gavekort til å kjøpe kvalifiserte ting i Amazon-butikken eller dets partnere. Hvis du vil lære mer om det – besøk www.amazon.com/gift-cards/

Veldedighet:

Å dele er å bry seg og gi til andre som er i behov eller mindre velsignet, er en uselvisk handling. Det er en stor velsignelse å gi tilbake til de som fortjener. Ikke å gå gjennom utfordringene til hvem skal du donere til og for å sørge for – det er skikkelig donasjon. Vi gir deg autentiske organisasjoner som kan donere pengene dine. Her er alternativene du kan gi din kreditt til:

Amnesty International (https://www.amnesty.org/en/), World Wildlife Fund (https://www.worldwildlife.org/), og UNICEF (https://www.unicef.org/), Leger Uten (https://legerutengrenser.no/)

Klar til å tjene penger? Kom i gang med betalte undersøkelser nå

Hvis du har flere spørsmål – besøk FAQs eller kontakt oss på info@drtsolutionz.com

Afzaal HadirNorway