FAQ-svar på de vanligaste frågorna i DRT Konsumentbarometern panel-betalda online-undersökningar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om DRT Consumer och hur vår enkät panel fungerar-betalda online-undersökningar.

Om du inte hittar det du söker, maila oss på info@drtsolutionz.com

Vad kan jag förvänta mig av DRT online-undersökningar?

Vad behöver jag göra för att börja ta emot gratis betalda online-undersökningar?

Fyll bara i anmälningsblanketten från vår hemsida och skicka in den. Bekräfta ditt konto genom att klicka på bekräftelsemailet skickas till din angivna adress och du är bra att gå.

När ska jag räkna med att få min första betalda enkät?

Du kan alltid fylla i din första enkät direkt efter att du har bekräftat ditt konto via e-post. Beroende på organisationens behov kan du dock behöva vänta en vecka eller så tills din profil granskas korrekt.

Vad exakt vilja DRT konsumenten panel sända jag?

Du kommer att få inbjudan e-post för att fylla i undersökningarna

Om dina pengar

Hur mycket pengar kommer jag att tjäna för att slutföra en given betald undersökning?

Lönen beror på undersökningens intensitet och längd. Också, det varierar beroende på kraven i företaget. Det varierar dock från $0,5 till $6 per undersökning.

Hur får jag betalt och av vem?

DRT SolutionZ och Cint kommer att skicka dig betalning på ditt panel konto.

Hur man gör en utbetalning?

Välj en betalningsmetod om du vill göra en utbetalning. När du har loggat in på ditt konto följer du stegen.

 • Gå till "mina intjänade poäng"
 • Klicka på "ändra ditt val av betalning".
 • Välj en metod
 • Klicka på uppdateringsalternativet.

Jag har inte varit aktiv ett tag och nu finns det inga poäng (pengar) i mitt panel konto. Varför?

Du måste vara aktiv för att utnyttja alla punkter, eftersom enligt policyn blir poängen inaktiva om användaren är inaktiv under en viss tid. Du kan dock alltid reaktivt ditt saldo genom att skicka ett mail till support@drtsolultionz.com

Men om du har varit inaktiv under en längre tid måste ditt konto ha raderats från panelen.

Vad händer om jag vill avbryta/avsluta prenumerationen?

Du kan alltid kliva ur den. I det ögonblick du slutför proceduren efter att du loggat in på ditt konto kommer vi att sluta skicka dig ytterligare e-postmeddelanden.

 • Gå till "unsubscribe".
 • Kryssa i rutan "vill du verkligen avsluta prenumerationen".
 • Klicka på "unsubscribe" och sedan "OK".

Hur man gör en utbetalning till PayPal?

Skapa ett PayPal-konto på https://www.PayPal.com om du inte redan är en användare. Se till att ditt PayPal-och DRT SolutionZ-konto har samma e-postadress. Men om du redan har ett konto på PayPal kan du lägga till e-postadressen du får enkäter till ditt PayPal-konto. Följ de enkla stegen för överföring av pengar.

 • Logga in på ditt DRT SolutionZ-konto.
 • Gå till "mina intjänade poäng".
 • Klicka på "uppdatera"-knappen för att överföra dina pengar till dig PayPal.
 • Logga in på ditt PayPal-konto för att acceptera överföringen.

"Betalningslösning är inte tillgänglig för tillfället, vänligen försök igen senare."

När ditt PayPal försöker ansluta till ditt DRT SolutionZ-konto visas det här meddelandet på skärmen. Din överföring kommer att misslyckas för tillfället. Vänligen vänta ett par dagar innan du försöker överföra pengar igen. Anslutningen återupptas och gör att överföringen kan ske.

Hur många enkäter ska jag förvänta mig att få per månad?

Antalet kan variera beroende på din profil och efter kundens behov. Men i genomsnitt varierar antalet från 1-7 gånger i månaden.

Hur mycket måste jag betala för den här tjänsten?

Genom DRT Konsumentbarometerpanelen är den tillhandahållna tjänsten helt gratis. Du behöver inte betala ett enda öre för det.

Jag vill få fler enkäter och tjäna mer pengar.

Ju starkare du gör din profil; de bättre chanserna är för dig att tjäna. När du registrerar dig frågar vi dig också hur aktivt du skulle delta, vårt mål är att möta din önskan med våra kunders behov.

Kan jag bjuda in mina vänner att gå med?

Ja naturligtvis, du kan alltid få fler människor till panelen.

Hur belöningar kommer att betalas?

Det finns många alternativ som du får betalt för ditt bidrag som PayPal, Amazon certifikat, GCodes, Careem Rider och mycket mer. Din inloggningsinformation har information om dina tillgängliga alternativ.

Registrering

Hur du ändrar din e-postadress?

Du kan ändra din e-post genom att skicka ett e-postmeddelande till info@drtsolutionz.com . Se till att du nämner din nuvarande e-post (som ska ändras) och den nya du vill uppdatera tillsammans med ditt postnummer och födelseår.

Hur till återvinna din username/lösenord?

Om du har glömt din e-postadress eller användarnamn, Följ dessa enkla steg för att återhämta sig.

 • Gå till https://theonlinedynamics.com/signup-and-login/

 • Välj ditt land.

 • Gå till "glömt lösenord?".

 • Ange din nuvarande e-postadress.

 • Klicka på alternativet "Återställ lösenord".

 • Kopiera koden som skickas till din e-post och klistra in den här:

 • Om du får ett meddelande om att du använder en ogiltig e-postadress går du till webbläsarens inställningar och klickar på alternativet acceptera cookies inklusive tredje part.

Jag har försökt att logga in på min panel konto, men jag misslyckas. Varför kan jag inte logga in?

Detta beror på att användarnamnet eller lösenordet är ogiltigt eller felaktigt. Om du vill ta bort det här felet kontrollerar du att det inte finns något stavfel när du skriver, Caps Lock är inaktiverat, tangentbordet är inställt på rätt språk och att du har angett rätt e-postadress. Om problemet fortfarande inte är löst kan du maila oss på info@drtsolutionz.com.

Problem med undersökningarna

Kan du inte se vår inloggningsportal?

Du kan aktivera JavaScript i din webbläsare för att se portalen.

Aktivera JavaScript i Google Chrome

 • Öppna Chrome och gå till inställningar

 • Klicka på avancerade inställningar

 • Klicka på Innehållsinställningar

 • Klicka på JavaScript och slå på tillåten.

Aktivera JavaScript i Internet Explorer, Firefox eller Safari

Granska och följ instruktionerna från din webbläsare:

Om du uppdaterar webbläsaren eller installerar en ny kan det påverka JavaScript-inställningen. Kontrollera att du kontrollerar inställningarna varje gång du gör ändringar i din webbläsare.

När jag klickar på enkäten länken står det att undersökningen är stängd/eller att min kvot är full, varför?

Det dyker upp på skärmen på grund av följande skäl: undersökningen har slutförts, eller det har avslutat sin varaktighet på 2-7 dagar. Antalet svar som krävs erhålls eller ibland, vissa undersökningar stängs automatiskt på grund av användarens inaktivitet.

Kvoten innebär helt enkelt att den begärda mängden undersökningar är uppfylld och att inga fler undersökningar krävs.

Varför blir jag flyttad från en enkät till en annan?

Enkäter du får är enligt den information du har angett i din profil. Men ibland, när undersökningen är full eller avskärmad ut, det automatiskt vidarekopplas du den andra undersökningen i stället för att avsluta dig från undersökningarna.

Jag får ett felmeddelande på enkäten

Ett fel inträffar av följande skäl

 • Om du inte har aktiverat cookien.

 • När en enkät lämnas öppen för mer än standardtiden.

Vänligen Undvik båda de situationer som ska räddas från eventuella fel.

Varför får jag inga enkäter?

Enkäter skickas automatiskt när din profil överensstämmer med kraven i enkäten. Vi rekommenderar att du fyller i din profil med så mycket information som möjligt. På så sätt blir det lättare att matcha din profil med enkäter som passar dig.

Varför får jag samma fråga två gånger?

Vi vill alltid ha rätt enkät för dig. Det är därför det kan finnas tillfällen när du tillfrågas samma fråga flera gånger. Så, oroa dig inte om du får frågan samma fråga om och om igen, det är bara att göra din upplevelse bättre och mer exakt.

Vad betyder Screen out?

När du inte är mål personen att fylla i enkäten, får du screenas ut. Det sker i de första frågorna utan att slösa bort någon ytterligare tid för din. Om du fortfarande fortsätter att fylla de undersökningar som är "avskärmad ut" du kommer inte att få några incitament eller poäng.

Varför är det negativt på mitt konto?

Negativ undersökning innebär att undersökningen fyllt inte är lämplig eller att den har dålig eller falsk information av dig. Vi kommer inte att tala om vilka frågor som har markerats som olämpliga. Det är dock några sätt på vilka en undersökning är definierad som olämplig.

 • Undersökning fortkörning

Varje undersökning har en normaltid att slutföra. Om du inte uppfyller tidsfristen kommer din enkät inte att räknas som en. Vilket innebär att du inte får några incitament eller kanske avslutas från panelen.

 • Inkonsekventa eller felaktiga svar

Om dina svar är inkonsekventa och inte korrekta, fångar vi förändringarna. Detta kommer att leda till inga incitament eller ingen belöning och kan också orsaka uppsägning från panelen.

 • Röd sill frågor

Klienter ibland, ställa samma frågor på olika sätt för att se om du svarar sanningsenligt eller nej. och om dina svar inte stämmer överens med andra liknande frågor blir undersökningen oacceptabel. Detta kommer att leda till inga incitament eller ingen belöning och kan också orsaka uppsägning från panelen.

 • Öppna frågor

Öppna frågor är de där du förväntas skriva beskrivande svar annat än att välja svaret från alternativen. Så, om det språk som används är olämpligt, dåligt eller kränkande, din undersökning kommer inte att övervägas. Återigen, detta kommer att leda till något incitament eller ingen belöning och kan också orsaka uppsägning från panelen.

Ska jag skicka mitt lösenord och/eller användarnamn till DRT Consumer panel när något är fel?

Nej. Inte alls. Dina inloggningsuppgifter ska endast stanna hos dig och ingen ska ha tillgång till ditt konto.  Vi har andra system för att hitta dig och för att kontakta dig.

Afzaal HadirSwedish FAQs