tjen penger på spørreundersøkelser

Hvordan tjene penger på nettet, motta Gogift super gavekort, PayPal gavekort, ved å fylle ut betalte undersøkelser Norge

Tjen penger på nettet – betalte spørreundersøkelser – gogift supergavekort | paypal gavekort

Tjen penger på nettet ved å ta betalte undersøkelser Norge

Du kan tjene penger online med en hastighet på $ 1,60 til $ 32 for hver online undersøkelse du fullfører. Her er listen over belønningsalternativer.

PayPal:

Når du tjener penger online og fullførte betalte undersøkelser, kan du løse inn beløpet via PayPal-kontoen din. Hvis du ikke har en konto hos PayPal for å motta pengene du har tjent på nettet, vil vi automatisk få deg en kontooppsett og dele detaljer med deg, slik at du kan logge inn. Når du har sendt inn en forespørsel om å løse inn balansen fra PayPal-kontoen din, blir pengene dine overført innen 1 til 4 virkedager. PayPal er den mest enkle og sikre online-kontoen du kan bruke til å motta betaling etter å ha fullført våre online undersøkelser. PayPal tilbyr deg også PayPal gavekort, som lar deg bruke det PayPal gavekort

Amazon Gavekort:

Når du har mottatt 80 poeng for å fullføre online betalte undersøkelser, kan du gjøre krav på Amazon-gavekortene, som du kan bruke til elektronikk, musikk, bøker og mye mer. Du kan bruke Amazon-gavekort til å kjøpe kvalifiserte varer i Amazon-butikken eller dets tilknyttede selskaper.

Super gift card:

Etter at du har nådd grensen på 100 poeng, kan du dra nytte av alternativene til GoGifts supergavekort. Det er en lang liste over ting du kan kjøpe med Super-gavekortet fra Super-gavekortbutikken. Ja, det er derfor det heter Super Gift Card. Det kan kjøpe smykker, sportsutstyr, elektronikk, møbler osv. Fra H&M, CDON.com, BR Toys, IKEA, Bauhaus, Zalando, og mer. Når du har sendt inn forespørselen om Super-gavekort, vil det ta en måned før Super-gavekortet mottas i e-posten din. Deretter kan du velge butikken Super-gavekortet skal utstedes i. Din  GoGifts super gift card vil da bli sendt (gratis) til deg per post.

Veldedighet:

Tjen penger på nettet og del dem med andre i nød eller mindre velsignet, er en uselvisk handling. Det er en stor velsignelse å gi tilbake til de som fortjener det. Ikke gå gjennom utfordringene til hvem du kan donere til og for å sikre at det er en riktig donasjon.Vi gir deg autentiske organisasjoner som kan gi inntektene dine. Her er alternativene du kan gi kreditt til Amnesty International, World Wildlife Fund, UNICEF, Doctors Without.

 

Klar til å tjene penger? Kom i gang med betalte undersøkelser nå

Hvis du har flere spørsmål – besøk FAQs eller kontakt oss på info@drtsolutionz.com

Afzaal HadirNorway